Ugrás a tartalomhoz

Jármai Anna

… könyvvizsgáló, adószakértő, az Audit Rex Szolgáltató Kft. ügyvezetője

A vállalkozói szférában és állami vállalatoknál a gazdasági terület irányításában szereztem húsz év tapasztalatot. A társaságok számviteli és pénzügyi tevékenységének megszervezése, szabályozása, kontrolling rendszer kialakítása, szoftver bevezetések voltak a kiemelkedő feladataim. Komoly gyakorlattal rendelkezem hazai és nemzetközi gazdasági vezetői együttműködésben, nagyvállalati rendszerek működtetésében.

Jelmondata: a szakmai hozzáértés és az eltökélt szorgalom elvezeti az embert a helyes megoldáshoz.

 


 

_dsc9305.jpg

dr. Kothencz Éva

...Látókör Kft., közbeszerzési szakértő, társasági szakjogász


A közbeszerzések iránt elkötelezett szakember 1998. óta foglalkozik a területtel. Széles körű jogalkalmazói tapasztalatokkal bír ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon egyaránt, korábbi közigazgatási pályafutása során részt vett a közbeszerzéseket érintő jogszabályok előkészítésében. 2001 óta tart különböző fórumokon gyakorlatorientált képzéseket, vállalati tréningeket. Több közbeszerzési témájú kiadvány szerkesztésében vett részt, illetve jelentek meg azokban írásai. Szakmai és vezetői tapasztalatait a Közbeszerzések Tanácsánál szerezte, ahol 7 éven át irányította a jogi osztály, majd főosztály munkáját.


Jelmondata: Ez a Beszerzés! Beszéljünk nyíltan a közbeszerzési kérdésekről!

 

 

 

magyar_zsuzsa.jpgMagyar Miklósné (Zsuzsa)

Az Euroconto Audit KFT. tulajdonosa, és egyben ügyvezetője

Pályáját jóval a rendszerváltás előtt kezdte mint főkönyvelő.  Közgazdasági tapasztalatait könyvvizsgálói képesítés megszerzésével tökéletesítette, amelyben jelenleg is dolgozik. Ezidő alatt sokrétű tapasztalatra tett szert a vállalkozói szférában, melyet a mérlegképes és adótanácsadó hallgatóknak oktatás, továbbképzés keretében kíván átadni. Szakmai tudását a  Nemzetgazdasági Minisztérium vizsgaelnökként is igénybe veszi.

Jelmondata:  Akkor tanulsz, ha tudod, hogy mit nem tudsz. Nem a tanulás a boldogság, hanem a tudás megszerzése.

 

 

dr. Nagy Szabolcs

... jogász, adószakértő, mérlegképes könyvelő.

Szakmai pályafutását az adóhivatalnál kezdte, ahol jogászként, majd osztályvezetőként dolgozott ellenőrzési szakterületen, ezt követően a vállalkozási szférában a Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. adótanácsadójaként és gazdasági-igazgatóhelyetteseként szerzett értékes szakmai tapasztalatokat. Jelenleg a Balancing Adótanácsadó és Könyvviteli Kft. ügyvezetőjeként, valamint a Dr. Vilmányi Adószakértő Iroda Kft. munkatársaként adótervezési, adótanácsadói feladatokat végez, továbbá adóellenőrzések során képviseletet lát el.
Tízéves szakmai tapasztalattal rendelkezik az adójog területén, melynek során gyakorlatot szerzett mind egy nagyvállalat működése során felmerülő adózási kérdések megoldásában, mind az adóellenőrzések során felmerülő feladatok eredményes kezelésében.

Jelmondata: Jobb, ha magunk ismerjük fel és nézünk szembe a könyvelési vagy adózási hiányosságainkkal, mintha az adóhatóság szembesít minket velük.


V. Kozma Ilona

... Üzletági, HR és kommunikációs igazgatóként sok tapasztalatot gyűjtött közgazdász

Felfogásában egy vállalat szervezete szüntelenül változik, mint bármely élő organizmus.  Hol van a helye az egyes embernek ebben a folyamatban? Hogyan érhető el, hogy az egyéni célok összhangban legyenek a vállalati stratégiával? Ezeket tartja a HR alapkérdéseinek, s olyan eszközöket javasol hozzá, mint a szervezetfejlesztés, a teljesítményértékelés, az elégedettségmérés, a karrierépítés, a különféle képzések.

Jelmondata: A lényeges és lényegtelen dolgokat külön kell tudni választani, és: a lényegeseket meg kell valósítani!